5 rittenkaart

Leren improviseren of instuderen....

Met een 5 rittenkaart kun je zelf bepalen wanneer je een pianoles wilt. Deze kaart kun je gebruiken om bijvoorbeeld te leren improviseren.

Tijdens de pianoles krijg je tips, voorbeelden en uitleg over hoe improvisatie uit te bouwen. Ook de vele mogelijkheden die improviseren biedt om zonder bladmuziek met plezier achter de piano te zitten. Soms heb je een langere tijd tussen de lessen omdat je thuis veel moet uitproberen op het gebied van improviseren. In ieder geval bepaal je zelf het tempo en plan je zelf de lessen.

Je kunt ook in 5 lessen een (moeilijk) werk instuderen om na die 5 lessen het werk professioneel op een CD te zetten. Of je schrijft zelf een mooi werk waarbij je de 5 lessen kunt gebruiken om het vorm te geven en uiteindelijk op te nemen op CD.

  5 rittenkaart

Kortom, een 5 rittenkaart is een hele goede manier om je pianospel uit te bouwen. Of het nou is om te leren improviseren of om je spel te verbeteren. Het is een hele leuke stok achter de deur zodat je na 5 lessen iets moois hebt bereikt!

Neem even contact op als je interesse hebt in een 5 rittenkaart!