Dicht bij de muziek...in uw huiskamer!

Geniet van een intiem optreden in uw eigen huiskamer. De huiskamerconcerten die Joep Lans en Celeste Cresswell organiseren, hebben de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft en zorgen, door de unieke combinatie van warme pianoklanken en respectievelijk viool- of saxofoonklanken, voor een bijzondere ervaring. Maar het hoeft niet alleen in uw huiskamer. Het kan ook tijdens een Hi Tea, een brunch, lunch of diner.

Huiskamerconcerten

De uitgevoerde werken zijn bestaande en persoonlijke composities, een enkele keer grappig, zo nu en dan serieus. Naast deze werken die Joep en Celeste spelen, improviseren Joep en Celeste er regelmaitg flink op los. Dat geeft dan weer verrassende muzikale uitspattingen. Het programma is verdeeld in twee delen.
Vóór de pauze wat lichte klassieke muziek voor piano en viool. Na de pauze lichte muziek voor piano en alt- en tenorsaxofoon. Kortom, heel erg leuk om eens mee te maken! Een huiskamerconcert is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw vrienden of zakenrelaties te verrassen en samen te genieten van een bijzondere avond.

Beeldmateriaal

Een aantal werken welke worden vertolkt tijdens een huiskamerconcert is Improvisatie, La vie de ma Mère, La Pluie en Living Notes. Dit zijn eigen composities en zijn in dit geval opgenomen in onze eigen studio Lans4Music...

Lees hier een artikel uit de plaatselijke krant "HetGooiseLeven" van 17 oktober 2012!

TV opname van "Aan tafel met Tjako...", opgenomen op 12 maart 2013! Uitgezonden op 17 maart 2013.

Uitgegeven CD's

De CD "Soleil" is nog in de maak. Hieronder de CD's Lune en La vie se Marche.

klik hier om een CD te bestellen.
klik hier om een CD te bestellen.